Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز، اسدالله عسگراولادی در یک نشست خبری در جمع خبرنگاران  با اشاره به رابطه خوب ایران و چین گفت: ما باید به روابط مان با چین، به چشم روابط درازمدت نگاه کنیم و اینکه، مردی که در کاخ سیاه و سفید نشسته، نتوانسته برجام را ملغی کند.

وی با اشاره به مشکل مسدود شدن برخی حسابهای بانکی ایرانیان در کشور چین اظهار کرد: دانشجویی که اجازه کار تجاری ندارد، نباید در حساب خود رقم بالایی داشته باشد پس باید در این حوزه در چین به روال قانونی عمل کرده و مالیاتش را هم بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسگراولادی با بیان اینکه افزایش مبادلات ایران و چین در مرز بالای ۴٠ میلیارد دلاربرخی ها را نگران می کند، گفت: ظرف یک ماه آینده سفیر ایران در چین تغییر خواهد کرد و امیدواریم فرد جدید کار ما را با چین توسعه دهد البته رقبای ما از جمله ترکیه و پاکستان نیز تلاش دارند سهم بالاتری بگیرند.

وی افزود: صادرات ایران با چین بر واردات فزونی دارد و این خود امتیاز بزرگی است و چین امادگی دارد بیشتر از انچه به ما می فروشد، از ما کالا بخرد.

حسادت غربی ها قابل درک است

عسگراولادی با بیان اینکه ما گله ای در رابطه با نفتکش سانچی از چین نداریم، افزود: باید سعی کنیم به چین بیشتر صادرات داشته و سرمایه گذاری بیشتری صورت دهیم.

وی افزود: باید سرمایه گذاری مشترک را بیشتر کرد و البته حسودی غربی ها را هم باید درک کرد. بانکهای انگلیسی و امریکایی با ما کار نمی کنند و ما هم به انها باج نمی دهیم.

عسگراولادی همچنین از برگزاری اکسپوی ٢٠٢۵ در روسیه خبر داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رشد اقتصادی چین در سال ۲۰۱۷ میلادی خاطرنشان کرد: کشور چین سالانه ۶ تا ۶.۵ درصد رشد اقتصادی دارد که رقم حائز اهمیتی است و برای سال ۲۰۱۸ نیز پیش بینی می شود که این رشد به ۷ درصد برسد. بنابراین چین کشور کوچکی نیست که بتوان آن را در تجارت با ایران نادیده گرفت.

صنعت خرده فروشی چین ۵هزار و ۷۰۰ میلیارد دلار گردش دارد

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین تصریح کرد: چینی ها در دنیا حتی از آمریکایی ها نیز در تجارت پیشی گرفته اند و با توجه به اینکه صنعت خرده فروشی امریکا ۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد دلار است، چینی ها به ۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد دلار دست یافته اند.

وی ابراز امیدواری کرد که ایران نیز بتواند از چنین نرخ رشدی برخوردار شده و قسمتی از عقب ماندگی برنامه های پنجم توسعه را جبران نماید.

عسگراولادی خاطرنشان کرد: روابط تجاری ایران و چین از قدمت بسیار بالایی برخوردار است و بر این اساس نباید با برخی گمانه زنی ها و برخوردهای شخصی آن را مکدر نماییم. چرا که ایران و چین کشورهایی هستند که تحت هر شرایطی با هم همکاری های لازم را صورت داده و به نظر می رسد روابط تجاری آنها گسست ناپذیر است.

منبع: سبز البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sabzalborz.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «سبز البرز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۸۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم

به گزارش قدس آنلاین، بابک احمدی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویت‌های همکاری‌های بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای آفریقایی در سال‌های اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان می‌دهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.

معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.

احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیت‌های یکدیگر است.

رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاری‌های صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاری‌های دو جانبه برسند.

در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندی‌های صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.

وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاری‌های جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.

نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تحریم ۸ شخص و ۵ نهاد انگلیسی حامی رژیم صهیونیستی
  • ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی را تحریم کرد
  • رابطه ها که تموم می شن ۲ جور آدم داریم... (فیلم)
  • ایران برخی نهادها و اشخاص آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد + اسامی
  • «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»
  • خلیج‌فارس تاریخ سربلند ملت ایران است
  • جاده دو طرفه ایران و روسیه به روایت رسانه انگلیسی
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم