Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس یکی از بزرگترین پژوهش‌هایی که تا کنون انجام شده است، محققان انگلیسی دریافته اند مردان نابارور در مقایسه با آن‌هایی که مشکل باروری ندارند، دو برابر بیشتر احتمال دارد که به سرطان سینه مبتلا شوند.

شیوع سرطان سینه در مردان در مقایسه با زنان کمتر است و رابطه اش با ناباروری قبلا در پژوهش‌هایی در مقیاس کوچک مورد بررسی قرار گرفته بود؛ اما حال پژوهشی که در مقیاس بزرگ انجام شده و نتایج آن در مجله تحقیقات سرطان سینه (Breast Cancer Research) منتشر شده، این مسئله را مورد بررسی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان موسسه تحقیقات سرطان لندن (ICR) اعلام کرده اند یافته‌ها نشان می‌دهند کار‌های بیشتری نیاز است تا علل اساسی سرطان سینه در مردان که تا حد زیادی ناشناخته باقی مانده، درک شوند.

دکتر مایکل جونز، دانشمند ارشد ژنتیک و همه گیر شناسی در موسسه تحقیقات سرطان لندن در این باره گفت: این ها، یافته‌های مهمی هستند که ناباروری را با سرطان سینه در مردان مرتبط می‌سازند. پژوهش ما نشان می‌دهد مردان نابارور ممکن است دو برابر افرادی که مشکل ناباروری ندارند، به سرطان سینه مبتلا شوند.

او در ادامه گفت: دلایلی که در پشت این رابطه وجود دارند، نامشخص هستند و نیاز است تا نقش اساسی هورمون‌های باروری در خصوص خطر سرطان سینه در مردان مورد بررسی قرار گیرد. ما امیدواریم این مسئله ما را به دیدی در زمینه علل اساسی سرطان سینه در مردان و حتی زنان برساند.

گفتنی است سالانه حدود ۳۷۰ مرد در انگلیس به سرطان سینه مبتلا می‌شوند.

منبع: گاردین

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرطان سینه ناباروری در مردان سرطان سینه در مردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۹۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محمد ابراهیم پارسانژاد رئیس انجمن باروری و ناباروری ایران اظهار داشت: وقتی زوجین برای درمان ناباروری مراجعه می‌کنند، در مرحله اول درمان‌های سطحی مربوط به زوجین برای آنها تجویز می‌شود و در صورت لزوم درمان‌های اولیه به سمت درمان‌های پیشرفته سطح ۳ می‌رود.

بیشتر بخوانید: ۱۰ روش طبیعی برای تقویت باروری در مردان

وی افزود: بعد از ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای آنها به ۱۰۰ درصد می‌رسد.

این فوق تخصص نازایی، با اشاره به اینکه تمامی زوج‌های نابارور می‌توانند در فرایند درمان قرار بگیرند، تاکید کرد: این به معنای این نیست که همه آنها بچه‌دار می‌شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می‌کنند و از روش‌های کمک‌باروری (IVF) استفاده می‌کنند، صاحب بچه می‌شوند.

وی تاکید کرد: تا سال‌ها پیش اگر زوجی مراجعه می‌کردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت، به او گفته می شد قابل درمان نیست، اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می‌شود، اما این به معنای موفقیت در همه این عمل‌ها نیست.

بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران، ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1229025 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • کاری که ورزش کردن با سرطان می‌کند
  • زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند
  • بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران
  • نتایج جالب یک پژوهش علمی؛ زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند؟
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد